U PRIPREMI DRUGI DIO KONFERENCIJE – PČELARSTVO I KLIMATSKE PROMJENE…

 |  | Nema komentara

images (1)Pozivamo sve zainteresirane kolegice i kolege pčelarke i pčelare, kao i sve koji se bave zaštitom zdravlja pčela te razmišljanjima ili istraživanjima o uticaju klimatskih promjena na pčelarstvo, ali i općenito na proizvodnju hrane, da se nam se jave na kontakte udruge Cvijet.

Za održavanje ovog događanja posebno zahvaljujemo Bjelovrasko-bilogorskoj županiji koja je glavni pokrovitelj naše Konferencije!Zastava_bjelovarsko_bilogorske_zupanije

Drugi dio Konferencije i našeg okupljanja predviđa prezentaciju i predstavljanje novih sredstava i novog lijeka u borbi protiv varoe, pregled podataka o temperaturnim uticajima na zdravlje pčela i ovogodišnje prinose, te podršku lokalnih i državnih vlasti opstanku pčela, pčelara i očuvanju okoliša…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPrvi dio naše Konferencije održan je 10.ožujka i okupio je 225 registriranih sudionika iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Italije, a glavna tema bila je zdravlje pčelinjih zajednica. Polazimo od prepostavke da nam je zdrava pčelinja zajednica osnova, kako bi objektivno mogli sagledati druge uticaje.

Nameću se i druga pitanja, kao što su; slabiji prinosi, neuređeno tržište pčelinjih proizvoda, slaba koordinacija i neprilagođeni propisi, a ima tog još.

logo-cvijet3Naš cilj je, boriti se za opstanak pčele, za proizvodnju domaćih proizvoda, za očuvanje okoliša i prirodnih bogatstava koja imamo. 

Stoga, Pozivamo sve Vas koji razmišljate na taj način i imate ciljeve kao i mi, da nam se pridružite!

PU Cvijet, Predsjednik

Kategorije: PU Cvijet, Vijesti

Ostavi komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


− eight = 1

 • Službena web stranica udruga - Cvijet i UNCA

 • Logo; PU Cvijet i UNCA

 • Kalendar

  Studeni 2018
  P U S Č P S N
  « Lis    
   1234
  567891011
  12131415161718
  19202122232425
  2627282930  
 • Arhiva stranice

 • Kategorije…


Hit Counter provided by Sign Holders