POZDRAV ČLANOVIMA U ŠIROKOM SVIJETU!

 |  | 1 Komentar

EJ112U poslovima pripreme redovnog godišnjeg okupljanja naših pčelara, pozivajući i kontaktirajući mnoge kolege, evidentirali smo da je priličan broj njih svugdje po svijetu. U ovoj se zemlji izgleda zaista ne može živjeti od svog rada,i to je tužno. Ne znam, tko uopće evidentira ljude koji odlaze i mislim da statistički podaci nemaju nikakve veze sa zbiljom….

Trend odlaska mladih pa čak i starijih ljudi sa našeg područja uzeo je jakog maha i pitanje je tko će i kako će to zaustaviti. Tako eto i pčelari odu u bijeli svijet, za poslom i boljim životom. Loše godine, uginuća pčela, slabo tržište i opća konfuzija “tupo-glupog” sistema, uzimaju danak. Ovdje ostaju objekti i prirodna bogatstva pomalo bez ljudi….tko zna, možda je to i cilj…,

Bilo kako bilo, Pozdravljamo SVE naše članove i kolege pčelare od Finske i Švedske, preko Irske i Njemačke, Češke… do daleke Kanade! Neka Vam barem ova stranica bude i javno okupljalište, kad već bijeda i žalost tjeraju sve iz ove krasne zemlje, možda i najljepše…. 

Tko zna! Možda za koju godinu Skupštinu Cvijet-a budemo održavali u Helsinkiju, naprimjer!     Sretno i vidimo se,

PU Cvijet, Predsjednik

Kategorije: PU Cvijet, Vijesti

Jedan komentar na POZDRAV ČLANOVIMA U ŠIROKOM SVIJETU!

 1. Aštosad
  1. Ožujak 2017. 09:29

  Bilo bi lijepo da se svi jave komentarom,pozdravom ili samo gdje su i kako im je. Ja sam npr. još uvijek u Hrvatskoj i pitam se:”A što sad?”

Ostavi komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


+ 6 = fourteen

 • Službena web stranica udruga - Cvijet i UNCA

 • Logo; PU Cvijet i UNCA

 • Kalendar

  Prosinac 2019
  P U S Č P S N
  « Kol    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Arhiva stranice

 • Kategorije…


Hit Counter provided by Sign Holders