Odlična 5.hi-fi slušaonica u Garešnici

 |  | Nema komentara

    IMG_9852 Tradicionalnu, petu po redu garešničku  hi-fi slušaonicu uz bogati sadržaj audio opreme, predavanja na temu zvuka i prezentaciju fotografija, obilježila je iznimo dobra posjećenost.

U subotu 30.siječnja u 11:00 sati i to u Velikoj dvorani Hrvatskog doma u Garešnici počelaIMG_9833a je 5-ta hi-fi slušaonica u organizaciji UNCA-e, a otvorio ju je garešnički Gradonačelnik Velimir Žunac, te tom prilikom čestitao organizatorima i najavio daljnju suradnju i podršku Grada Garešnice,ovoj aktivnoj gradskoj i županijskoj udruzi i Programima koje Unca priprema i provodi.

Sudionici i posjetitelji ovog događanja pristigli su u Garešnicu iz mnogih krajeva Hrvatske, od Zagreba, Osijeka, Križevaca pa do Bjelovara, Siska i Kutine,a organizatore,kako ističe voditelj Projekta Branislav Vlahović, posebno veseli dobar odaziv domaćih ljudi na ovu ipak specijaliziranu manifestaciju. Tijekom dana od 11-19 sati događanje je okupilo oko 50-tak ljudi.

„Zagađenje prostora glazbom ili zvukovima“ bilo je središnja tema ovogodišnje slušaonice,a predavanja na tu temu održao je ing. Dean Leđenac, vlasnik tvrtke Audio Epilog iz Zagreba i svjetski priznati stručnjak o temi zvuka i svega vezanog uz to. Uz predavanja, Audio Epilog je predstavio i svoju opremu,a posebnu pažnju plijenili su zaista moćni zvučnici Audio Epilog Prime, koji su bez problema i sa lakoćom, napunili Veliku dvoranu Hrvatskog doma, kvalitetnim zvukom i to sa gramofona -Wilson Benesch !

IMG_9856Uz goste iz Zagreba, predstavili su se još i Tvrtka Subing iz Križevaca,te Audiofil klub iz Osijeka.

Poseban doživljaj spajanja zvuka i slike možemo zahvaliti garešničkom fotografu Željku Tkalčecu, koji je po prvi puta pokazao svoj fotografski opus,na način da su fotografije projektirane na kino platnu uz naravno glazbenu podršku cijeli dan. I ovaj dio programa doživio je podršku i stvorio poticaj da buduće slušaonice i druženja u Garešnici budu pravi multimedijski događaji.

Organizatori iz UNCA-e, zahvaljuju svima koji su podržali i pomogli ovo događanje,i to; TZ Sjeverna Moslavina, Grad Garešnica, Krugoval Garešnica, Facebook stranica – Nova Garešnica, PU Cvijet Garešnica, Audio forum, Bjelovar info, BBR i Bjelovarski list.

IMG_9866

Kategorije: ARHIVA UNCA Blog, Ostalo, UNCA naslovna, Vijesti

Ostavi komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


3 − = zero

 • Službena web stranica udruga - Cvijet i UNCA

 • Logo; PU Cvijet i UNCA

 • Kalendar

  Prosinac 2019
  P U S Č P S N
  « Kol    
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  3031  
 • Arhiva stranice

 • Kategorije…


Hit Counter provided by Sign Holders