7. GAREŠNIČKI SAJAM!!!

7.Garešnički sajam, OPG-a, poduzetnika i obrtnika zajedno sa Gariglazbijadom

 logo5

U organizaciji PU Cvijet-a i UNCA-e, u sklopu velike gradske manifestacije Gariglazbijade, u Garešnici se 4.i 5.rujna 2015. održava 7.Garešnički sajam, Obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, poduzetnika i obrtnika.

Mjesto i termini: Trg hrvatskih branitelja i Ulica V.Nazora u Garešnici, 4.rujna (petak) od 17:00 – 24:00  i 5.rujna(subota) od 10:00 – 24:00 sati.

Usprkos iznimno teškoj, kako finacijskoj, tako i opće društvenoj situaciji, naše su udruge,ali i organizacije i ljudi, Krugovala Garešnica, TZ Sjeverna Moslavina, OTK Kurbla Garešnica,ŠRD Ilova, te Poduzetnički centar Garešnica i naravno Grad Garešnica, udružili snage da se zajedničkom organizacijom napravi veliko događanje.

Garešnički sajam ima svoju tradiciju i pravo je mjesto za prezentaciju i prodaju domaćih poljoprivrednih proizvoda,ali i za predstavljanje malih i srednjih poduzetnika i obrtnika te raznih udruga proizvođača, udruga humanitarnog i socijalnog karaktera, te kućnih radinosti,suvenira i slično. Važno je napomenuti da se na sajmu mogu izlagati i prodavati samo vlastiti proizvodi.

Planirani broj izlagača je 50, a rok za prijavu je 31.8.2015. ili do popune predviđenih mjesta.

Izložba OTK Kurbla-e okupiti će više od 100 oltimer vozila u ulici V.Nazora i na Trgu,te oko Hrvatskog doma u Garešnici te uz niz aktivnosti i zanimljivosti pružiti sadržaj vrijedan posjeta i pažnje,a ujedno i proslaviti 10.godišnjicu rada svoje udruge.

Gariglazbijada traje oba dana i u Garešnicu donosi nekoliko zvučnih imena glazbene scene,a centralni dio događanja je Trg hrv.branitelja. Od izvođača izdvajamo; GAZDE, VATRA, OPĆA OPASNOST itd…

Fišijada je u istom terminu sa zanimljivim sadržajima i na samom Trgu, ali zašto sve otkriti…

Niz je i drugih planiranih sadržaja pa Vas pozivamo da se prijavite na izlaganje i sudjelovanje za 7.Garešnički sajam 2015. Obrzac Prijavnice nalazi se na našem webu.

 

Garešnica, 22.7.2015.

Tajništva udruga; Cvijet i Unca

s
s